top of page

A continuació us indiquem els passos que heu de seguir per realitzar una compra a la nostra botiga on-line.


1- ESCOLLIR LA COMPRA
Escolliu el producte que desitgeu comprar. Quan l'hagueu triat, feu un clic al botó “afegir a la cistella”. Realitzeu aquesta operació amb tots els productes que vulgueu adquirir i veureu com la vostra cistella de la compra va acumulant el valor de cada producte escollit, indicant la seva referència i preu. Disposareu d'una àrea privada anomenada “Mostrar la cistella” on podreu veure els productes que heu anat seleccionant.

ATENCIÓ: El preu expressat inicialment no inclou les despeses de transport que poden produir-se, ja que les tarifes d'enviament varien en funció de país de destí i el pes o volum del paquet. El preu del transport apareixerà més endavant, un cop indiqueu el punt de destí on voleu rebre la comanda.


2- CONFIRMAR LA COMPRA
Per a confirmar la comanda, un cop hagueu indicat la destinació, feu clic al botó “comprar”.


3- OMPLIR EL FORMULARI DE DADES DE TRAMESA i DE PAGAMENT
A partir d'aquí de manera automàtica sereu adreçats a una pàgina de Pay-Pal, on haureu d'introduir les vostres dades (nom i cognoms, adreça d'enviament, el vostre telèfon i la vostra direcció de correu electrònic). Únicament aquestes dades seran les que Pay-Pal facilitarà a Laku-Loma per tal que puguem servir la vostra comanda.


Podeu escollir la forma de pagament:


a) Si teniu compte obert a Pay-Pal, podeu fer un càrrec directament a aquest compte, indicant la vostra adreça de correu associada a Pay-Pal i la contrasenya corresponent.


b) Amb Targeta de Crèdit o de Dèbit, indicant el número de targeta, la data de venciment (mes i any) i el codi de seguretat CSC (número de 3 xifres imprès al dors de la targeta). El pagament amb targeta es fa a través de la plataforma Pay-Pal, que és una empresa del sector del comerç electrònic, que permet realitzar pagaments amb tota seguretat a través d'Internet.


En cap cas queden registrats a la base de dades de Laku-Loma el nom d'usuari ni la contrasenya al pagar amb Pay-pal, ni tampoc les dades de pagament (número de targeta, número de compte, així com qualsevol altra informació que facilitareu a Pay-Pal). Tot funciona a través d'una passarel·la de pagament segura. Podeu consultar la “Política de Privacitat de Pay-Pal” fent clic en el botó corresponent.


Feu clic al botó “Continuar”. S'obrirà una nova pàgina de Pay-Pal on hi haurà el detall-resum de la vostra comanda, amb els imports corresponents, el vostre nom i l'adreça de tramesa del paquet. En aquesta mateixa pàgina, fent clic al botó “Cambiar” podreu modificar les dades de tramesa de la comanda, i fent clic al botó “Añadir” podreu adreçar una nota a Laku-Loma, indicant altres especificacions si ho desitgeu. Hi haurà indicades també les dades identificatives de la targeta, l'import total que es carregarà a dita targeta i el vostre correu electrònic de contacte.


4- TRAMESA DELS ARTICLES COMPRATS
La comanda es processarà el mateix dia que feu la compra i s'enviarà al domicili indicat per correu certificat.

No se serviran comandes en apartats de correus.
Si dos o més compradors fessin la compra del mateix article en el mateix moment (abans de que Laku-Loma processi la comanda i retiri l'article venut de la botiga on-line), serà atesa la comanda que ens hagi arribat en primer lloc; als compradors que hagin arribat amb posterioritat se'ls oferirà un altre producte similar o be els serà retornat íntegrament l'import de l'article que no s'haurà pogut servir.
Pay-Pal adreçarà al vostre correu electrònic de contacte un avís de confirmació del pagament que haureu fet.


5- CONSULTAR EL CORREU ELECTRÒNIC
Un cop confirmada la compra, des de Laku-Loma us enviarem un correu electrònic confirmant-vos que el procés de compra s'ha realitzat satisfactòriament, així com les dades referents a la seva tramesa. La no recepció d'aquest missatge pot ser deguda a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d'escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En ambdós casos, us aconsellem que contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic admin@lakuloma.cat


Moneda i Impostos


Els preus de tots els articles que us presentem en aquesta botiga on-line són mostrats en EUROS i incorporen el corresponent impost IVA.


Termini de lliurament


El termini de lliurament de les comandes està subjecte al lloc de destí. No obstant, en general els lliuraments es realitzen en un període d'entre 3 i 5 dies laborables, a comptar des del dia de la confirmació de la compra. Aquests terminis de lliurament són orientatius i el seu incompliment no donarà dret a exigir cap tipus d'indemnització.
Per evitar incidències en el lliurament (direccions errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili, etc.), és fonamental que empleneu correctament el formulari de tramesa assegurant-vos d'indicar correctament el vostre número de telèfon de contacte.

Com comprar

bottom of page