top of page

Dades del client: Registre, modificació, política de seguretat i confidencialitat.


Per fer les compres a la nostra botiga on-line o accedir a determinats serveis, heu de registrar les  vostres dades personals. En el moment en que us registreu al nostre servidor o feu una comanda, les vostres dades personals, domiciliàries i, si fos el cas, les relatives a la vostra forma de pagament s'incorporaran a la nostra base de dades, però només s'utilitzaran per tramitar la comanda, així com també per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del vostre interès. En qualsevol moment podreu modificar les dades del vostre registre de client (canvi de domicili, telèfon...)


Si en algun moment teniu problemes per accedir a alguna part de la nostra web, pot ser pel model o la versió del vostre navegador o per la configuració de les opcions .


En compliment del que disposa la Llei de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir sempre els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició si ens ho comuniqueu per escrit a través de la nostra adreça electrònica:  admin@lakuloma.cat

Privacitat

bottom of page