top of page

Condicions Generals

 

LAKU-LOMA, posa a la vostra disposició un servei de compra que us permet adquirir còmodament per internet els productes de la nostra botiga on-line.El fet de passar una comanda implica la vostra acceptació de la totalitat d'aquestes condicions generals de venda. LAKU-LOMA es reserva el dret d'adaptar o modificar les presents condicions generals. En cas de modificació, seran aplicables a cada comanda les condicions generals de venda vigents en la data de la seva realització.L'usuari declara tenir la capacitat jurídica suficient per concloure el present contracte de compra-venda i queda subjecte, per tant, a les presents condicions generals de venda.Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment, podeu contactar-nos per correu electrònic a admin@lakuloma.cat o al telèfon 633 71 27 54

A la botiga on-line de LAKU-LOMA hi podreu trobar teles al tall, robes pre-tallades, i tot tipus d'accessoris i materials per a realitzar treballs de patchwork i costura. també hi podreu adquirir productes únics i de realització artesanal, elaborats amb roba i/o pell quines característiques estan detalladament descrites en la seva referència a la pàgina web, acompanyant una o diverses fotografies, així com el seu preu, inclòs l'IVA. També servim articles o productes fets a mida, per encàrrec o personalitzats.Tot i haver procurat reflectir fidelment cada article en les fotografies mostrades, advertim als clients i usuaris que els colors poden  variar en funció de la qualitat del monitor del seu ordinador. Per això, no podem garantir que els colors que apareixen a cada monitor s'ajustin exactament a la realitat.

Propietat Intel·lectual

No és permesa la inclusió dels continguts de www.lakuloma.com en altres portals d'Internet, ni en altres mitjans o suports. Tampoc és permesa la reproducció o distribució de les imatges existents a la pàgina web, sense autorització prèvia de LAKU-LOMA.

El domini d'internet www.lakuloma.com és propietat de MONTSERRAT COLOMA ROMAGUERA, DNI 37317494V, domiciliada a Ronda Francesc Camprodon, 12B  08500-VIC (Barcelona-Espanya). En aquesta adreça hi ha la botiga física de LAKU-LOMA Patchwork, on podreu adquirir també tots els productes oferts a la botiga on-line, i on hi ha el taller-aula per a realitzar classes de patchwork.

La titular Montserrat Coloma Romaguera té reconeguda la seva condició d'Artesana Professional en les famílies Tèxtil i Pell/Cuir i en els oficis de Manufacturera de labors de retalls (patchwork) i marroquinera, amb data 03/2013 i nº de carnet 15.071 expedit per la Generalitat de Catalunya.

Impostos

Els preus dels productes que estan a la venda a la nostra botiga de comerç electrònic inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA).
Recordem que ni en els preus indicats ni en les despeses de tramesa s'inclouen els impostos (aranzels) d'importació que el receptor, si és el cas, haurà de pagar en metàl•lic a la destinació de la mercaderia.
El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Espanya, per tant les operacions de venda s'entén que són realitzades en territori espanyol.

Devolucions

Reiterem que, a més de les teles, accessoris i materials per a patchwork i costura,  els articles d'artesania posats a la venda a la botiga on-line de LAKU-LOMA són productes únics , quines característiques estan detalladament descrites en la seva referència a la pàgina web, acompanyant una o diverses fotografies, i que abans de ser enviats al client han passat el corresponent control de qualitat. També servim articles o productes fets a mida, per encàrrec o personalitzats.LAKU-LOMA només admetrà devolucions de productes en el cas que siguin  defectuosos en origen o equivocats. Disposareu de 7 dies hàbils (a comptar des de la data de lliurament de la comanda) per retornar el producte; en aquest cas  substituirem el producte defectuós o equivocat per un de nou en el termini de temps més breu possible. Tingueu en compte que en el cas de productes únics,  podria ser que en aquell moment no en tinguéssim cap més de similar en estoc. De la mateixa manera LAKU-LOMA no pot garantir que el producte que us re-enviem sigui exactament igual al que vàreu rebre inicialment.En cap cas es farà un reemborsament de la quantitat pagada, ja que els articles oferts a la nostra botiga on-line , al tractar-se de peces úniques (no hi ha cap còpia idèntica), per les seves característiques tots estan exempts del dret de desistiment, ja que són productes confeccionats d'acord amb les especificacions del consumidor o usuari, i/o clarament personalitzats, i que per la seva naturalesa  no poden ser tornats.Per fer la devolució, el producte haurà d'estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb tots els seus accessoris o regals promocionals inclosos, si s'escau. Una vegada rebuda la mercaderia al nostre magatzem, i després de comprovar-ne l'estat, procedirem a la substitució del producte, sent LAKU-LOMA qui es farà càrrec de les despeses d'enviament (anada i tornada) sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en un termini de set (7) dies hàbils a comptar des de la data de recepció de la tramesa.Per tramitar la devolució, caldrà que ens feu arribar un correu electrònic a l'adreça admin@lakuloma.cat
 

 

Encàrrecs especials, productes personalitzats, productes fets a midaLAKU-LOMA ofereix el servei d'elaboració de productes personalitzats, fets a mida, o per encàrrec especial dels clients. Cada comanda d'aquests articles serà prèviament pressupostada, i s'acordaran detalladament amb el client  les característiques dels articles a lliurar, els terminis de lliurament i el percentatge de l'import de la comanda que es cobrarà per anticipat i l'import restant que haurà de liquidar el client quan se'n faci el lliurament.  Les comandes quin termini d'execució sigui igual o inferior a 15 dies naturals es cobraran anticipadament en la seva totalitat.

  • Facebook
  • Instagram

Laku-Loma 2013

bottom of page