top of page

Període classes 2023-2024

CLASSES REGULARS SETMANALS:

De 2 hores de duració. Cada alumne fa el seu propi projecte amb independència del nivell que tingui  i guiat per la professora.

Els grups son de 6 persones màxim, per a poder oferir una adequada atenció a cada alumne.  Les classes comencen la setmana del 18 de Setembre, tot i que si alguna persona es vol incorporar mes endavant ho pot fer sempre que hi hagi plaça.

Les classes tenen una programació trimestral corresponent als 3 trimestres escolars. Els preus de las classes es cobren en forma de quota. Aquesta és trimestral (140€).

El primer cop es farà efectiva en el moment de la reserva de plaça i posteriorment es pagarà el primer dia de classe de cada trimestre.

La interrupció del pagament de la quota implica la pèrdua de reserva de plaça. Si posteriorment l’alumne vol reincorporar-se ho haurà de fer en el grup que hi hagi disponibilitat.

La paraula anglosaxona patchwork vol dir treball amb retalls. El Patchwork és un treball artístic realitzat amb tela, consistent en unir i/o sobreposar diferents peces de roba fent el cosit a mà o a màquina, habitualment fent formes geomètriques però en ocasions també irregulars, i fent servir diferents eines i tècniques avançades per al seu assemblatge. Sovint s’incorporen elements de brodat per embellir la labor i es finalitza incorporant una buata i una roba pel darrera de la labor principal per poder fer un encoixinat. S’utilitza per confeccionar tant roba per a la casa com per fer peces quotidianes i elements de decoració.

El Patchwork no és únicament la fase del cosit d'un projecte,  requereix d'unes habilitats i tècniques que necessiten d'un aprenentatge  continuat per poder-les consolidar.  Per aquesta raó el nostre objectiu a LAKU-LOMA es ensenyar, fomentar i divulgar el patchwork.

Distribució dels
grups a partir del
18 de Setembre

DISTRIBUCIO GRUPS 21-22_CAT.jpg

CALENDARI

image.png

Contacteu amb nosaltres per veure disponibilitat de places passant per la botiga.

 

 

 

  • Facebook
  • Icono social Instagram

Laku-Loma 2013

bottom of page