Però, qui és "LAKU-LOMA"


Una nova botiga i taller de Patchwork, situada al carrer Pare Coll número 16, de Vic des del el passat mes de Maig. LAKU-LOMA és un espai dirigit per Montserrat Coloma, Artesana en Patchwork i també en Cuir i Pell reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Iniciada en el món del patchwork fa més de 10 anys, des de llavors ha presentat i guanyat diferents premis a través d'obres presentades en concursos, majoritàriament en el famós Festival Internacional de Patchwork de Sitges que se celebra cada any el mes de març. Laku-Loma disposa d'un espai de botiga, on s'hi pot trobar tot tipus de teles i accessoris per fer treballs amb robes. També hi ha l'espai de taller, on es fan classes d'aprenentatge de diferents tècniques i nivells de Patchwork. Els projectes són personalitzats i pensats especialment per a cada alumna, per obtenir peces molt boniques d’ús quotidià o simplement decoratives. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Destacats
Publicacions recents